Pakke i posten

Jeg har fått pakke i posten! Igjen. Stor pakke! Nå skal ikke denne bloggen handle om pakkene jeg får i posten, men siden denne pakken inneholdt ting jeg har planer for så blir det blogginnlegg av det. 😉

Husker du inspirasjonspakken jeg skrev om i forrige innlegg? Vel, jeg hadde mer inspirasjon enn det jeg hadde fått garn til, så jeg ba om å få tilsendt mer av det lekre rosa garnet.

Nå nærmer jeg meg 10 000 besøk på denne bloggen, og i den forbindelse har jeg lyst til å gjøre noe for dere som besøker bloggen min. Til det har jeg bestilt dette:

Hva det skal bli av dette og hva overraskelsen til dere er må dere vente på til jeg har rundet de 10 000. 😉

I pakken lå også en veske jeg har ønsket meg lenge: Namaste Monroe.

Denne veska er SÅ fin! Den er ganske stor og derfor perfekt for meg i jobbsammenheng. Den har tre store rom og i det midterste har mitt i-farta-håndarbeid flyttet inn. :)

I pakken lå også et ferdig strikket design! Det er så fantastisk å få tilbake ferdig strikka plagg og se at det ble akkurat så fine som jeg har sett for meg. Denne gangen var det en lang kosegenser som var helt herlig å ha på, men den får dere ikke se bilde av i dag. Den kommer ut for salg i løpet av høsten, så det er bare å glede seg. :)

6 kommentarer til “Pakke i posten

 1. Det har ingenting med noen ting å gjøre.. Men har du prøvd Hakking ?

  1. Heisann! Ja, jeg har prøvd hakking. Jeg hakker ganske mye faktisk, og senest i går kveld satt jeg med et hakketøy. Jeg digger hakking! :) Jeg planlegger å komme med hakkeforklaringer og hakkeoppskrifter om ikke så lenge også. :)

 2. Kjempelekker veske! De har jo bare så utrolig mye fint å velge i :) Og jeg trooooor jeg vet hva som er overraskelsen 😉 Veldig veldig herlig <3

  1. Hihi, du får følge med og se om du har rett. 😉
   Og ja, den veska er fin! :)

 3. […] i den store fine pakken jeg fikk i posten ble fotografert […]

 4. […] i den store fine pakken jeg fikk i posten ble fotografert […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *