Vinn oppskriften til Sikori

Om bare en liten uke relanseres favorittherregenseren Sikori! I mellomtiden har du mulighet til å vinne oppskriften, wooohooo!

 

Sikori

Kjæresten er superfornøyd med sin nye Sikori.

 

Den nye Sikori er strikka i dobbel Tynn alpakka, og oppskriften har fått seg en skikkelig overhaling. Blant annet er den oppgradert fra 4 til 10 størrelser.

 

Vil du vinne oppskriften?

Dette er det du må gjøre: Skriv en kommentar til blogginnlegget!

 

Jeg trekker 3 heldige vinnere mandag 17. april klokka 10.00.

 

Lykke til og ha en riktig nydelig påske!

 

Stella

33 kommentarer om “Vinn oppskriften til Sikori

  • Gratulerer Hilde, du er vinner nummer 3 i trekningen! Du får en e-post av meg i løpet av dagen med din personlige rabattkode som gir deg oppskriften til Sikori gratis. Gratulerer og kos deg med strikketøyet! :)

 1. Så tøff genser. Jeg kjenner en viking som ville blitt kjempe happy for en slik genser

 2. Den har jeg ventet lenge på, så fint at den kommer tilbake 👍😊 Flott genser til alle mine 3 😍

  • Gratulerer, Randi! Du er første vinner av trekningen og du får en e-post av meg i løpet av dagen med din personlige rabattkode som gir deg oppskriften til Sikori gratis. Gratulerer og kos deg med strikketøyet! :)

 3. Nais genser som nok vil slå an hos mine to menn i huset. God påske til dæ og dine

 4. Den genseren så veldig fin ut! Hvilket pinne nr er den strikket på, og er det mye montering? :-)

  • Hvilken pinne du trenger vil jo komme an på strikkefastheten din, men jeg strikker denne på pinne 4,5. Her er det minimalt med montering, det er kun trådfesting og å sy sammen med noen sting under ermene til slutt.

 5. Dette er en utrolig lekker genser som du har laget og jeg tror at både mannen min og sønnen min ville vært henrykt om de kunne fått en slik genser ☺☺

  • Gratulerer Lisbeth, du er vinner nummer to i trekningen! Du får en e-post av meg i løpet av dagen med din personlige rabattkode som gir deg oppskriften til Sikori gratis. Gratulerer og kos deg med strikketøyet! :)

   • 😀😀😀 tuusen takk. Har mann og tre voksne sønner så denne skal nok bli strikket. Jeg som ikke pleier å ha vinnerlykke 😀😀😀

    • Denne gangen var det visst din tur til å ha vinnerlykke! :)
     Hyggelig å høre at du har så mange å strikke Sikori til. 😀

 6. Superfin og klassisk. I mitt hus bor det 4 gutter fra 3 til 41 år. Jeg er sikker på at den er like fin til alle sammen 😊

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke vises for andre brukere.