Bli med og pjone en julegave eller to!

Velkommen til pjonealong!

Eller julegavealong om du vil. Jeg skal pjone Vallari i julegaver (og til meg selv, så klart) og du er hjertelig velkommen til å være med på moroa!

 

Vallari

 

Vallari – norrønt for nomade

Et passende navn på et par deilige sokker, ikke sant? Vallari er pjona og disse herlighetene pjoner du så fort at du kan lage (nesten) så mange par du vil i julegave uten å stresse. Vallari er tjukke, deilige, myke, varme og pene – helt perfekt både til den som har alt og den som ikke har noen ting.

 

Oppskriften kommer i tre størrelser, liten, mellomstor og stor og passer fra størrelse 36 – 44.

 

Det går med 150 – 200 gram Sandnes Easy eller Drops Eskimo til et par Vallari.

 

 

Startdato, påmeldingsfrist og varighet

Du begynner i dag eller så fort du har fått kloa i garn og oppskrift.

Påmeldingsfristen er onsdag 20. desember og dette er også siste sjanse til å benytte seg av rabatten.

Vi holder på til julefreden senker seg.

 

Sosial greie

Det sosiale rundt pjonealongen foregår i min Facebookgruppe, Stella Charming. Er du ikke medlem, bli det nå og bli med på moroa!

Jeg er også på Instagram som Stella Charming.

 

 

Bilder

Bildedeling er en stor del av moroa rundt samstrikk og alonger og jeg oppmuntrer til usjenert deling av prosessen. Jeg har et eget album for pjonealongen og det blir lettest for alle å følge med på alle om alle samstrikkebildene legges her, med en kommentar.

Albumet finner du her: Vallari – pjonealong og julegavealong 2017

 

Vallari pjona sokker

 

Along-tilbud

Alle som melder seg på pjonealongen får 25% på oppskriften til Vallari eller 50 kroner i avslag på e-boka Pjoning, du velger det tilbudet som passer best for deg.

Du trenger ikke å kjøpe oppskriften på nytt for å være med på alongen om du har kjøpt den fra før av. Meld deg på selv om du har oppskriften fra før, for jeg sender ut en del informasjon underveis, kun til de som melder seg på, og det vil du ikke gå glipp av!

Jeg oppmuntrer alltid de som ønsker det til å gjøre endringer på oppskriften for å få et plagg som er helt deg, men frihåndspjoning (altså kopiering av designet) uten å ha kjøpt oppskriften (enten nå eller tidligere) kvalifiserer ikke til å være med på alongen.

 

 

Pjoning

Er du ikke kjent med teknikken? Det er en veldig enkel hekleteknikk som gir et superkult resultat.

Se min pjonetutorial her.

Det er også en mer omfattende pjoneskole i e-boka Pjoning.

 

 

Blir du med? Kult! Legg igjen fornavn og e-postadresse under og du vil få en e-post av meg med rabattkoder med en gang. Jeg gleder meg til å pjone sammen med deg!

 

Stella

Vallari pjonealong