Áine

Vidunderlig trolske Áine har flyttet inn på stellacharming.no! Áine ble først lansert i forbindelse med CHARMING SOMMERSAMSTRIKK 2018, men finnes nå også som enkeltoppskrift. Weeeee!

 

Med alle de tre designene jeg lagde til årets sommersamstrikk har jeg vært inspirert av det myke, vide, draperende. Jeg har lekt meg med fasonger som har vært nye for meg, og det har vært spennende å få plaggene tilbake fra oppstrikk og se om de ble som jeg hadde sett for meg. De ble absolutt så vakre som jeg så for meg – selv om disse har sett rarere ut enn vanlig under oppstrikk, hehe.

 

En ting som kom overraskende på meg når jeg i tur og orden prøvde disse plaggene på var hvordan de fikk meg til å føle meg. Ofte når jeg tar på meg et plagg så tenker jeg på ting som «oi, den var fin», «denne fasongen kledde jeg» eller «denne passet ikke til min kroppsfasong». Når det er mine egne design jeg prøver for første gang er det stort sett bare jubel og fryd, hehe. Med disse designene fikk jeg helt bestemte følelser når jeg tok dem på meg. Når jeg tok på meg Áine første gang følte jeg urkvinnen i meg. Det dype, mystiske kvinnelige, rå kraft. Noe huldrete. Det var denne følelsen som inspirerte til navnet Áine, som er en av de underjordiske fra irske myter.

 

Siden har jeg brukt Áine sammen med alt fra kjoler til mer eller mindre slitne kosebukser, så det er ikke sånn at du må gå i gudinneverdige kjoler og se mystisk ut (haha, men du kan om du vil!), men om du vil kan du bære med deg påminnelsen om din kraft når du har henne på.

 

 

Áine er strikka i MJUK FRA CHARMIS.NO og er derfor lett og luftig, samtidig som hun er lun og herlig. Mjuk har hele 287 meter per 50 gram (og garantert ingen skjøter på nøstene!!!), derfor kommer du veldig langt med bare noen få nøster. Fargen jeg har brukt heter Gullskatt og er en av mine absolutte favorittfarger (kan hele livet mitt være så gyldent, please?). Det er en sånn farge jeg falt pladask for med en gang, og nå har jeg lyst til å strikke opp alle design jeg noen gang har laget i Gullskatt, hehe.

 

 

Oppskriften til Áine finner du her.

 

Vil du heller være med på Charming sommersamstrikk 2018 og få tilgang til alle de tre samstrikkedesignene + medlemsportal med videotutorials og egen facebookgruppe? DA KLIKKER DU HER FOR MER INFO OG PÅMELDING.

 

Ha en fortsatt nydelig sommer og velkommen til samstrikk!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *