Bli med på helt nye Charming samstrikk

Hallo der! I dag har jeg den store gleden å invitere deg med på mitt helt nye Charming samstrikk-konsept!

 

Neptun - en deilig, elegant kosegenser. Nå i 14 størrelser. Neptun – en deilig, elegant kosegenser. Nå i 14 størrelser.

 

 

Tidligere i år ble det bestemt at årets andre Charming-samstrikk skulle være genseren Neptun. Mye har skjedd siden den avgjørelsen ble tatt! Ikke minst har jeg vært på reise for å jobbe. Først var jeg i Bangkok for å jobbe med boka mi (du kommer garantert til å få høre mer om den siden), deretter var jeg i Vietnam for å jobbe sammen med noen av Norges dyktigste innen salg og markedsføring. Jeg var såvidt hjemom en tur for å bytte ut innholdet i kofferten før jeg dro til Edinburgh og garnfestivalen med ei venninne som snart blir kollega (det kommer du også garantert til å få høre masse mer om på den andre siden av sommeren).

 

Jeg har aldri reist mye og dette er første gangen jeg har reist vekk, langt langt vekk, for å jobbe. Det var magisk!

 

Å sitte ved bassengkanten i Bangkok og skrive på boka mi var helt fantastisk. Fullt fokus, ordene fløt og når dagens økt var ferdig kunne jeg leke i bassenget med verdens beste Kaja Marie. Vi hadde ikke sett hverandre på fire måneder så vi hadde mye å skravle om!

 

Tenk å få lov til å reise langt langt bort og få lov til å henge med verdens beste!
Tenk å få lov til å reise langt langt bort og henge med verdens beste!

 

Det ble tid for litt strikking mellom skriving, skravling og bading. Dette er begynnelsen på et nytt design.
Det ble tid til litt strikking mellom skriving, skravling og bading. Dette er begynnelsen på et nytt design.

 

Fra Bangkok reiste jeg videre til An Hoi i Vietnam. Bangkok var kult, men jeg ble helt forelsket i Vietnam! Jeg hadde en hel fridag i Vietnam før masterminden jeg var der for begynte, og den ble tilbragt på stranda sammen med en masse folk jeg aldri hadde møtt. Det var kokosnøttdrinker, vårruller, sol, skravling og good times. Og så kjørte jeg bananbåt sammen med barna. Du veit, en sånn oppblåsbar dings som man sitter på mens den blir halt etter en vanncooter som kjører veldig fort. Det var gøy, men jeg fikk litt gnagsår av sanda som var blitt fanget mellom mine bare lår og gummien jeg satt på. Det ble en skikkelig peeling på steder jeg aldri har vurdert å peele, hehe.

 

Jeg måtte jo teste stranda den ene fridagen jeg hadde.
Jeg måtte jo teste stranda den ene fridagen jeg hadde. Den var digg. Akkurat så digg som det ser ut som. Skulle gjerne hatt flere dager til på den stranda, altså.

 

Men, altså. Mastermind. Jeg reiste ikke til Asia for å slappe av! Det var tidlig opp og lange dager med fokus på å videreutvikle businessen. Deltakerne ble grilla og utfordra, pressa og oppmuntra. Det var tøft. Ingen unnskyldninger, bare gjør jobben. Og når jobben er gjort, evaluerer du, justerer og gjør den enda bedre. I løpet av de fire dagene masterminden varte gikk jeg gjennom en hel berg- og dalbane av følelser og tanker. Mye av det veldig typisk og gjenkjennbart for gründere; fortvilelse, forsiktig optimisme, motstand, fullstendig optimisme. Alt fra «jeg får det aldri i verden til» til «jeg er et føkkings geni», hehe.

 

På masterminden fikk jeg egen kopp med navn på! Den har selvfølgelig blitt med hjem.
På masterminden fikk jeg egen kopp med navn på! Den har selvfølgelig blitt med hjem.

 

Det var her, mens hjernen jobba på høygir for å få mest mulig ut av disse dagene og ekspertene jeg hadde til rådighet at det nye Charming samstrikk-konseptet tok form. Samstrikk er gøy og noe deltakerne koser seg med, men hvordan kan det gjøres enda bedre? Hvordan kan deltakerne få mer hjelp, mer moro, mer oppmerksomhet av meg, og få det lille ekstra under en samstrikk? Hvordan kan samstrikk endres til noe som gir deltakerne enda mer verdi, samtidig som det også er bedre for meg som arrangerer det?

 

Det er dette jeg har jobbet med siden 3. mars. Det nye Charming samstrikk-konseptet. Jeg har planlagt, skrevet, bygget medlemsportal, spilt inn videoer, planlagt mer, spilt inn tutorials, skrevet mer og gjennomarbeidet oppskriften og laget flere størrelser. Oppskriften har vært gjennom korrektur etter korrektur, og den har fått ny layout med masse ekstra info og inspirasjon. Jeg har jobbet fra tidlig til sent, både i hverdager og i helger. Jeg har vært så fokusert på jobben at jeg flere dager har oppdaget idet jeg skal gå og legge meg at jeg faktisk aldri kom meg ut av pysjen den dagen. Snakk om å være oppslukt!

 

Midt på dagen på langfredag var jeg ferdig og kunne invitere til nytt og forbedret Charming samstrikk. Oppskriften, medlemsportalen, Facebookgruppa, alle videoene, alle systemene som skal snakke sammen, alle detaljene og ikke minst konseptet. Ferdig!

Hvilken lykke! Stolt og spent annonserte jeg den store nyheten på Facebooksiden min. Og så begynte de første deltakerne å dryppe inn. Haleluja! Moroa har begynt!

 

Neptun

 

Herved er du også invitert til å være med på Neptun-samstrikk, første design ut i det helt nye Charming samstrikk-konseptet!

 

Klikk her for å komme til påmeldingen.

 

Stella

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *