Det er vår!

I hvert fall her i Oslo hvor vi de siste dagene har hatt herlige sommertemperaturer. Hele byen yrer av liv, og parkene er fulle av lettkledde våryre mennesker i alle aldre. Selv har jeg funnet fram flip-floppene og tusler rundt med bare tær. Det er lite som er så herlig som denne årstiden. 🙂

Selv om sola skinner er det ingen grunn til å legge vekk strikketøyet. Ikke når det finnes lette herlige sommerplagg som dette designet jeg har kalt Vårsøte!

Sommerlig topp

Vårsøte er strikket i DROPS Safran, et herlig mykt garn i 100 % egyptisk bomull. Toppen har ribbestrikka felter i sidene som bryter opp glattstrikken og gjør den mer spennende. Den har også påsydde bånd som skulderstropper. Båndet gir godt hold og siger ikke slik strikka skulderstropper kan gjøre. Toppen er så lang at den akkurat dekker rompa, derfor er den super å bruke over bikinien eller over en tights, men den er også kul over ettersittende jeans.

Grønn sommertopp

Jeg valgte en lys og frisk grønnfarge til toppen, men garnet finnes i mange fine farger så det burde være noe for enhver smak og stil uansett om liker nøytrale jordfarger eller sterkere farger. Oppskriften finner du HER.

Nå skal jeg ut i sola og søke inspirasjon med hund og kamera. Håper det er like deilig vær der du er. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *