Garnpakker, herlige garnpakker!

Jeg går rett på sak: Nå får du fire av mine design som garnpakker hos charmis.no! Hurra!

De fire er:

Sweet Alice

Sweet Alice garnpakke i originalgarnet Rose-Alpakka finner du her.

Jeg elsker virkelig dette garnet! Det er så mykt og blankt, det godt å strikke med og helt utrolig nydelig mot huden.

 

Sweet Alice er også nydelig i dobbel Pixie. Denne garnpakken finner du her. Oppskriften er den samme som originalen, det er kun garnet som er forskjellig.

 

Ina

Ina er strikket i det deilige ullgarnet Mjuk. Garnpakka finner du her.

 

Isirika

Herlige Isirika er også strikket i Mjuk. Jeg ELSKER Isirika! Og Mjuk! Garnpakka finner du her.

 

Áine

Sist ut i denne omgang er Áine. Aine er strikket i Mjuk, i fargen Gullskatt. Garnpakka finner du her.

 

Når du velger garnpakke får du kjøpt garn og oppskrift på samme sted og slipper å handle to steder. Digg! Oppskriften er nedlastbar på samme måte som du er vant til her hos meg og garnet kommer etter i posten.

Alle oppskriftene får du selvfølgelig fremdeles i nettbutikken min også.

 

Dette er bare begynnelsen på garnpakkemoroa. Flere av mine design kan strikkes i dobbel Mjuk uten at oppskriften må endres (for eksempel alt som opprinnelig er strikket i dobbel Tynn alpakka) og noen av disse er nå til oppstrikk på nytt i Mjuk sånn at vi kan få tatt nye bilder til garnpakkene. Jeg har så klart noen splitter nye designideer (alltid) som det også vil bli både oppskrift og garnpakke på etter hvert. Det er bare å glede seg! Det gjør jeg.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *