Hugs & Kisses!

Det er to små design som har fulgt meg trofast gjennom vinteren. De har holdt meg varm i kulda og sørget for at jeg har sett flott ut på en gang. Mer ber ikke jeg om!

 

Hugs & Kisses - xoxo og Sinni

 

For å gjøre det enkelt for deg å bli like varm og flott som meg har jeg samlet de to skattene i et hefte jeg har kalt Hugs & Kisses. Her får du oppskriften til sjelevarmeren XOXO (som tidligere het Uranus, men har fått splitter nytt navn av meg i dag) og pulsvarmerne Sinni. Begge plaggene er laget i DROPS Polaris, et supertykt og deilig ullgarn. Sjelevarmeren er strikka og pulsvarmerne er pjona.

 

Hugs & Kisses

 

Og forresten, er ikke kåpa mi fin? Jeg spanderte på meg ny kåpe før jul, fra favorittbutikken Manillusion. Jeg var på jakt etter en kåpe jeg kunne bruke flere av mine designfavoritter til og denne kåpa av merket Collectif var helt riktig. Kjærlighet ved første blikk, og fast følgesvenn siden!

 

Hugs & Kisses

 

Bli Charming Insider og få nyheter og tilbud fra meg rett i innboksen din. Klikk her for å bli med!
Bli Charming Insider og få nyheter og tilbud fra meg rett i innboksen din. Klikk her for å bli med! (Tilbudet gjelder til og med søndag 22. januar 2017.)

Bli Charming Insider og få halv pris på heftet Hugs & Kisses!

What´s this? Jo, Charming Insider er en medlemsklubb for de aller råeste strikkesjarmørene. Sånne som deg! Insiderne vil få oppdateringer, spesialtilbud, en og annen gratisoppskrift og noen overraskelser i innboksen sin.

Klikk her for å bli med og få din rabattkupong.

 

Eller du kan hoppe rett til oppskriften! Hugs & Kisses finner du her!

 

 

Kos deg med strikketøyet! Og du, stay warm!

 

Stella

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *