Isirika

Vidunderlig vakre Isirika har flyttet inn på stellacharming.no! Isirika ble først lansert i forbindelse med Charming sommersamstrikk 2018, men finnes nå også som enkeltoppskrift. Wooohoooo!

 

Med dette designet har jeg tillat meg å leke med nye fasonger, samt dette bladmønsteret, som er et av mine favoritter (det har jeg tidligere brukt i design som Shignik og Ina). Jeg hadde en visjon om en fasong, en uprøvd fasong, og et bilde om hvordan det hele skulle se ut med dette bladmønsteret. Å prøve ut nye fasonger som dette er noe helt annet enn å lage en genser – noe jeg har gjort hundre ganger før (minst). Med en kjent fasong, som en innsving genser, har jeg god oversikt over hvordan det vil se ut og hvilke hensyn jeg må ta for å få plagget til å bli som jeg ønsker. Med Isirika visste jeg ikke om det kom til å se ut som jeg ville, så det var ganske nervepirrende å få tilbake plagget fra oppstrikk (både for strikkeren og meg).

 

 

Som du kan se av bildene er det ingenting å si på passformen. Jeg ble umiddelbart forelska i Isirika. Dette plagget faller akkurat sånn som jeg så for meg og det er rett og slett vakkert! Isirika er dødsfin! SÅ SÅ fin! Jepp, forelskelsen er intens!

 

Isirika er strikka i Mjuk fra charmis.no og er derfor lett og luftig, samtidig som hun er lun og herlig. Mjuk har hele 287 meter per 50 gram, derfor kommer du veldig langt med bare noen få nøster. Fargen jeg har brukt heter Selje og er rett og slett råfin. Det er en sånn farge jeg ikke la merke til med en gang, men når jeg først oppdaget den – vel, la meg bare si at jeg har kjøpt mange, mange nøster, hehe.

 

 

Oppskriften til Isirika finner du her.

 

Vil du heller være med på Charming sommersamstrikk 2018 og få tilgang til alle de tre samstrikkedesignene + medlemsportal med videotutorials og egen facebookgruppe? Da klikker du her for mer info og påmelding.

 

Ha en fortsatt nydelig sommer og velkommen til samstrikk!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *