Jordens måne i Myk ull

Jeg har strikka Jordens måne i Myk ull! Det er en stund siden, men TTT (ting tar tid) som du vet, og å få fotografert, justert bilder OG vise bildene til verden, det er noe som i min kaotiske kreative verden kan ta både votter og vinter. Her er endelig bildene av Jordens måne, strikka i Myk ull!

 

Jordens måne Myk ull
Holy Moly, it´s gorgeous!

 

Myk ull er et deilig ullgarn, som du får kjøpt Hos Jette. Til Jordens måne var det helt perfekt med dobbel tråd, og jeg har valgt den vakre, dype fargen Slåpetorn. Elsk!

 

Jordens Måne i Myk ull
Draper den som en hals om det passer deg bedre.

 

Jeg elsker (ELSKER!!!) denne kåpa, som jeg har kjøpt i favorittbutikken Manillusion. Når jeg kjøpte denne var jeg på jakt etter en kåpe jeg kunne bruke sammen med Jordens måne, XOXO og lignende plagg og jeg hadde med meg disse to i butikken når jeg prøvde kåpa. Perfect match var det, og kåpa fikk bli med meg hjem.

 

Jordens måne Myk ull

 

Jeg brukte 230 gram Myk ull til min nye Jordens måne i størrelse 36.

 

Jordens måne i Myk ull

 

Jeg elsker ordet sjelevarmer! Det er så lunt og koselig, og jeg tenker at alle sikkert kunne trenge å varmes langt inn i sjelen en gang i blant. Og så er sjelevarmere noen av de mest praktiske plaggene jeg vet om. Jordens måne kan brukes som hals, som på noen av bildene her, og da passer den samme hva du har på deg. Den gir fantastisk ekstra varme over en kåpe som her. Og så er den kjempefin over en sommerkjole, til de norske sommerdagene som ikke er fullt så sommerlige.

 

Jordens måne i Myk ull
Fargen Slåpetorn er bare SÅ fin!

 

Vil du også strikke Jordens måne?

Oppskriften finner du her.

 

Ha en aldeles nydelig uke! Og du, har du allerede strikka Jordens måne? Del bilde av din Jordens måne med meg i facebookgruppa mi, Stella Charming, i dette albumet.

 

Stella

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *