Lundr – en skikkelig digg lue

Enda en oppskrift er sluppet løs i nettbutikken! Denne gangen er det Lundr, fra e-boka Pjoning som har blitt lagt ut som enkeltoppskrift. Lundr er et norrønt ord som betyr lund eller holt og det var den deilige grønnfargen på Puno Alpakka-garnet jeg brukte til designet som inspirerte til navnet.

 

Lundr

 

Lundr kommer i fire størrelser og passer til både han og henne, og alle aldre. Lengden kan du tilbasse etter behov. Lundr har samme delikate fasong som en brødpose, og baggy som på bildet trekker den assoiasjonene mot vakre samiske hodeplagg. Hvis du lager lua kortere, sånn at den sitter tett på hodet, kan du sy en søm sånn at hvert hjørne blir en trekant og voila! – du har en lue med katteører!

Du kan la være å sy sammen lua i toppen, da får du en deilig hals i stedet. Eller du kan snurpe den sammen i toppen med en kul snor. Kanskje la hestehalen stikke ut i toppen? Det har florert med strikka og hekla luer med plass til hestehalen i det siste, så hvorfor ikke en pjona hestehale-lue?

 

Lundr

 

Lundr ble altså først publisert i e-boka Pjoning, og der er den fremdeles sammen med 11 andre pjonedesign. Om du er glad i å pjone eller er helt nybegynner anbefaler jeg e-boka. I tillegg til alle de lekre designene (som i boka kommer på 20,75 kr per oppskrift!) inneholder boka en detaljert pjoneskole med alt du trenger å vite for å kunne lage alle designene i boka eller pjone på egen hånd.

 

E-boka finner du her: Pjoning

 

Lundr

 

Har du ikke vært borti pjoning før? Da syns jeg du skal sjekke ut min pjonetutorial!

Pjoning er en veldig enkel hekleteknikk. Perfekt for nybegynnere i alle aldre!

 

Bli en Charming Insider og få Snøklokke til halv pris. Klikk her for å bli med. (Tilbudet gjelder til og med søndag 8. januar 2017.)
Bli en Charming Insider og få Lundr til halv pris. Klikk her for å bli med.
(Tilbudet gjelder til og med søndag 15. januar 2017.)

Bli Charming Insider og få halv pris på oppskriften til Lundr.

What´s this? Jo, Charming Insider er en medlemsklubb for de aller råeste strikkesjarmørene. Sånne som deg! Insiderne vil få oppdateringer, spesialtilbud, en og annen gratisoppskrift og noen overraskelser i innboksen sin.

 

Eller du kan hoppe rett til oppskriften! Lundr finner du her.

 

 

 

 

 

Kos deg med pjonetøyet og hjertelig velkommen til Charming Insider!

 

Stella

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *