Nytt design: Atlin babyteppe

Det er meg en glede å presentere mitt siste design: Atlin babyteppe!

Atlin

Atlin babyteppe designet jeg til ei venninne som har flyttet til Australia. Når hun fortalte meg at hun ventet barn ville jeg så gjerne ha vært i nærheten for å være tante til den lille, men når det ikke var mulig gjorde jeg det nest beste. Jeg designet et babyteppe med kjærlighet i hver maske, som jeg sendte til dem. Teppet kom fram i tide til fødselen og den lille prinsen kunne svøpes i et teppe designet spesielt til ham. Det er ikke alle småttiser som får sitt eget designteppe!

Atlin

Atlin er strikket i DROPS Cotton Light i et nydelig bladmønster, og kanten rundt er strikket på til slutt. Dette teppet er et overraskende kjapt strikketøy, teststrikkerne mine ble ferdige før jeg fikk sukk for meg, på bare noen få dager.

Detaljer og oppskriften finner du HER.

Stella

2 kommentarer til “Nytt design: Atlin babyteppe

  1. Gurimalla for et nydelig teppe! Helt skjønne farger 🙂 Jeg fikk lyst til å strikke et slikt, selv om jeg ikke har noen babyer i omgangskretsen akkurat nå.
    Pludrehanneklem

    1. Tusen takk for det! Det er bare å strikke i vei. 😉
      Klemmer fra Stella

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *