Nytt design: Fliggflagg

Ajt, i dag har jeg et skikkelig kult design å vise fram! Sjekk ut den kosenifse halsen Fliggflagg!

Fliggflagg

Jeg elsker halloween! Det er den tiden på året da butikkene endelig fylles med pyntegjenstander og kos helt etter min smak. Det er da jeg kjøper et års forbruk av servietter. Det er da jeg kjøper telysestaker og duker. Og så koser jeg meg med høsten og de fine fargene både ute og inne. Og så er alt litt kosenifst og lunskummelt og monsterherlig. For to uker siden fikk jeg ideen til denne halsen og jeg slapp alt jeg hadde av prosjekter og har kost meg med halloweenstrikk siden. Du har kanskje sett noen sniktitt på instagram?

Fliggflagg

Fliggflagg er dobbeltstrikket, derfor har den to rettsider med motsatt fargesammensetning. Jeg har gått for de klassiske halloweenfargene svart og oransje, men jeg er sikker på at Fliggflagg også vil bli kjempefin i en mørk blå og svart, og jeg har allerede kjøpt inn garn til en slik variant til meg selv.

Fliggflagg

Fliggflagg har jeg strikket i Finullgarn fra Rauma garn, på 3 mm pinne. Halsen kommer i en størrelse som passer til alle og er unisex.

I dag skal jeg skryte skikkelig av kjæresten min for han har jobbet som en helt den siste  uka med å lage egen halloweenkategori til nettbutikken min. Han har tegnet og programmert hver eneste ettermiddag og kveld og resultatet er så utrolig fint! Han har vært like ivrig som en guttunge med nytt legosett. Veldig fornøyd og veldig lite villig til å løsrive seg fra «leken». Dere husker kanskje fra før av at han jobber for kake og gjett om han skal få kake nå!

fliggflagg
Kjæresten min kan tegne, han! Dette er bakgrunnen han har tegnet til halloweenkategorien min.

To ting:

1. I oppskriften står det noe om tutorials. Disse finnes ikke ennå, men kommer veldig snart. Vi jobber med å lage dem nå og de blir lagt ut så fort vi blir ferdige med dem. Veldig veldig snart.

2. Jeg har laget et introduksjonstilbud på Fliggflagg. Jeg har ikke bestemt meg hvor hvor lenge introduksjonstilbudet skal vare, men i hvert fall ut helga.

Oppskriften på Fliggflagg og detaljer om designet finner du HER.

signatur-halloween_small

4 kommentarer til “Nytt design: Fliggflagg

 1. Knalltøff!
  Har kjøpt den. 🙂 Men med pålagt strikkeforbud fram til jeg er ferdig med bunadsbrodering, blir den ikke strikket før neste år en gang.

  1. Takk skal du ha! Strikkeforbud? Var det ikke du som hadde bokinnkjøpsforbud også? Du er streng med deg selv, altså! 😉
   Når du først kommer så langt som til å strikke denne får du kose deg! Jeg holder på med min nummer to nå (det er flere i familien som vil ha) og jeg har planer om en nummer tre i blått og svart også.

 2. Den var kul! Stilig med halloweenbutikk også 🙂

  1. Takk! Jeg elsker halloweenbutikken min! Jeg skulle ønske det var halloween hele året. 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *