Nytt design: Skranglemann

Min halloweenmoro var ikke over med Fliggflagg! Jeg har akkurat lansert årets siste design med halloweenmotiv: Skranglemann!

Skranglemann

Skranglemann er en dobbeltstrikket hals, strikket over samme lest som Fliggflagg, men med fire dansende skjelettmenn i stedet for flaggermus. Den er SÅ kul!!! Dobbeltstrikk blir jo nettopp dobbelt, derfor er Skranglemann varm og god i halsen. På bildene vil jeg få halsen til å stå mest mulig opp sånn at motivet synes best mulig, og slik kan den også bæres hvis du ønsker det. Men den kan også krølles mer sammen så den ikke dekker hele nesa, altså. Dytt den litt ned når du vil vise ditt vakre ytre, og trekk den opp over ører og nese når skummelvinden herjer og du trenger litt ekstra varme.

Skranglemann

Skranglemann er strikket i Finullgarn fra Rauma, i fargene 4205 oransje og 410 kaffe. Jeg kan tenke meg at denne også kan være kul i flere andre fargekombinasjoner som 4106 pastellgrønn sammen med svart for skikkelig spøkelsesfølelse, eller den nydelige 482 blå sammen med svart. Eller helt enkelt svart og hvitt.

Skranglemann

Dobbeltstrikk er ikke vanskelig. Det det er er gøy. Kjempegøy! Hvis du ikke er kjent med teknikken kan du se mine tutorials på alt du trenger å vite HER.

Skranglemann

Skranglemann passer til alle kjønn og alle aldre. Den kommer kun i én vidunderlig passer-til-alle-størrelse. Enkelt og greit.

Oppskriften finner du HER.

signatur-halloween_small

 

3 kommentarer til “Nytt design: Skranglemann

  1. […] Read about this in Norwegian // Les om dette på norsk HER. […]

  2. Tøff hals, og ikke dumt at den er tykk og god også. Perfekt til surt og kaldt oktobervær.

    1. Takk mimouna! 🙂
      Den er virkelig kjempedeilig. Fliggflagg også. Jeg har et problem hver gang jeg skal ut døra nå. Hvilken skal jeg ta på? 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *