Saturn har ankommet nettbutikken!

Ja, ikke planeten da, men den vidunderlige genseren Saturn! Ah, og for en genser det er! Se:

Saturn

Bolen er enkel, glattstrikket, innsvinget og figurnær. Den nederste delen av ermene er dekket med dobbeltsidige fletter. Jeg har valgt dobbeltsidige fletter og ikke vanlige fletter for at du skal kunne bruke ermene på forskjellige måter. Du kan bruke dem lange, brette dem opp til 3/4 lengde, brette dem opp en eller to ganger, og hele tiden er de like pene. Bærestykket har en vakker raglanfelling, og den høye halsen er også dekket med dobbeltsidige fletter.

Saturn

I anledning relanseringen av Saturn har jeg regnet ut fire nye størrelser! Nå finnes oppskriften fra størrelse 32 til 48. Det er ni størrelser det!

Jeg har laget et aldri så lite relanseringstilbud til deg. I 50 timer fra nuh får du 50% på oppskriften til Saturn ved å skrive inn koden saturnlove ved utsjekking i nettbutikken. Oppskriften finner du HER.

De 50 timene varer altså helt til onsdag 6. mai klokka 09:00.

Saturn

Saturn er strikket i deilige DROPS Baby Merino. Plaggets mål og garnforbruk finner du sammen med oppskriften HER.

Og du, sjekk ut Hanne-Mettes Saturn på Ravelry! Hanne-Mette var usikker på hvor mye hun ville få bruk for en høyhalset genser, og lagde derfor splitt i halsen. I splitten har hun satt blanke «usynlige» trykknapper, slik at hun kan bruke genseren med høy hals, eller med den dekorative halsen nede. Det ble kjempestilig! Hun har forøvrig valgt en skikkelig sprek farge på sin Saturn, og genseren kler godt knallfarger også. Og når du først er der inne og kikker, gi Hanne-Mettes Saturn et hjerte da. Det fortjener den!

Stella

4 kommentarer til “Saturn har ankommet nettbutikken!

 1. Hei!
  Takk for link! Jeg har fått oppdatert prosjektet med notater og litt flere bilder. Elsker virkelig denne genseren! 🙂

  1. Selv takk! Da skal jeg gå inn og kikke på hva du har gjort. 😀

 2. Da har jeg sikret meg mønsteret. Ser den for meg i en isblå variant. Men – det prosjektet får vente litt, nå går jeg og venter på en pakke med bunadsstoff og garn. Dermed blir det brodering fremover i stedet for strikking… Honningblomst blir til hvile-arbeid innimellom. 🙂
  Ha en fin uke!
  Anne-Lise

  1. Se der ja, takk for det! Isblått blir sikkert nydelig. 🙂 Heldigvis går ikke strikkeoppskrifter ut på dato, som min gamle farmor sa, så det gjør jo ingenting om et strikketøy må vente litt. 🙂 Jeg får følge med på bloggen din og se om det dukker opp bilder av broderingen. Ha en fin uke du også!

   Stella 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *