Striprendr – deilige striper på en rocka pjona vest

Ja, jeg sier vest fordi det var det jeg tenkte at det var når jeg designet den. En litt lang vest til å ha utenpå en genser eller skjorte. Men de fleste som har kommentert på Striprendr kaller den en tunika. Og det kan den vel få være hvis den vil. Ikkeno stress!

 

striprendr

 

Striprendr har ribbestrikka kanter nederst på bolen og ermene og høy ribbestrikka hals. Resten er pjona. Ja, og så har den raglan! Du veit at jeg elsker raglan, så når jeg først skulle pjone et helt plagg måtte det bli med raglanfelling.

 

Jeg har pjona Striprendr i DROPS Alaska, et deilig ullgarn. Og jeg har valgt to deilige grønnfarger som jeg syns ga akkurat de riktige litt røffe skogassosiasjonene. I sin tid ble denne oppskriften testet av Ann-Charlotte som valgte å gi sin Striprendr et helt annet uttrykk. Hun pjona den i DROPS Paris, i lilla og svart. Se hennes versjon her.

 

Striprendr

 

Striprendr ble først publisert i e-boka Pjoning, og der er den fremdeles sammen med 11 andre pjonedesign. Om du er glad i å pjone eller er helt nybegynner anbefaler jeg e-boka. I tillegg til alle de lekre designene (som i boka kommer på 20,75 kr per oppskrift!) inneholder boka en detaljert pjoneskole med alt du trenger å vite for å kunne lage alle designene i boka eller pjone på egen hånd.

 

E-boka finner du her: Pjoning

 

grnnvestcrop

 

Bli Charming Insider og få nyheter og tilbud fra meg rett i innboksen din. Klikk her for å bli med!
Bli Charming Insider og få nyheter og tilbud fra meg rett i innboksen din. Klikk her for å bli med!

 

Bli Charming Insider og få halv pris på oppskriften til Striprendr!

What´s this? Jo, Charming Insider er en medlemsklubb for de aller råeste strikkesjarmørene. Sånne som deg! Insiderne vil få oppdateringer, spesialtilbud, en og annen gratisoppskrift og noen overraskelser i innboksen sin.

Klikk her for å bli med og få din rabattkupong.

 

Eller du kan hoppe rett til oppskriften! Striprendr finner du her!

 

Kos deg med pjonetøyet!

 

Stella

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *