Alfa, splitter nytt design av splitter ny designer

Jeg er sprekkferdig av stolthet og glede over det jeg skal dele med dere i dag! Jublende wooohoooo-glede, ydmykhet og en slags hønemorstolthet pakket inn i en kriblende strikkedesigner, hehe.

Som du kanskje vet så har jeg et komplett online-kurs i strikkedesign, som heter Bli strikkedesigner. I disse dager holder jeg på å avrunde kursrunde 3 og jeg har fått æren av å følge opp 3 kull med fantastiske nye designere. Holy moly, jeg er så stolt! Og glad. Og ydmyk. Det er en skikkelig cocktail av godfølelser å få lov til å bruke tida mi til å lære videre det jeg har så stor lidenskap for!

En av dem som har tatt kurset mitt og som nå har lansert sitt aller første design eeeer:

* trommevirvel *

Gunn Monica Hogstad!!

Bare se på DEN lekre genseren hun har designet! Den er stilren og elegant, helt etter min smak, og den v-halsen er bare rålekker!

Denne er bare rålekker, Gunn Monica!
Denne er bare rålekker, Gunn Monica!

Dette sier Gunn Monica om kurset og designet:

For det første vil jeg si at jeg trodde jeg kunne ganske mye om strikking før jeg tok kurset i strikkedesign. Jeg hadde jo holdt på med det meste av håndarbeid i mange år, men for det meste strikking. Men etter at jeg begynte med kurset ditt, fant jeg raskt ut at det jeg hadde av kunnskap, bare var en dråpe i havet av det store strikkeuniverset. Så jeg har lært utrolig mye. Alle modulene er godt forklart, og jeg har fått god hjelp og oppmuntring underveis. Så tusen takk for at du deler din kunnskap ❤

Jeg begynte som forhandler av Drops-garn høsten 2015. I januar 2016, startet jeg nettbutikken Garnburet.no, for å prøve å nå flest mulig. Da jeg så annonsen din ang. strikkedesign kurset, bestemte jeg meg ganske fort at dette ville jeg være med på. Jeg hadde jo tilgang til garn, og jeg kunne utvide sortimentet i nettbutikken med egne strikkeoppskrifter. Dette har jeg ikke angret ett sekund på.

I den forbindelse kom ideen til «Alfa». Det er mitt første egenproduserte design, kanskje ikke det mest avanserte, men det er mitt og jeg er stolt over å ha fått det til. Det er en klassisk elegant damegenser med V-hals og raglan. Oppskriften finnes i 6 størrelser, fra str. 34-44. Da jeg har tilgang til Drops-garn, er det det garnet jeg bruker, og kommer til å bruke i mine design. Til Alfa har jeg brukt Drops-Puna, ett aldeles nydelig garn i 100% alpakka.

Her er Gunn Monica i sin Alfa. Nydelig!
Her er Gunn Monica i sin Alfa. Nydelig!

Takk for kjempefin skryt av kurset mitt, Gunn Monica, det varmer! Det har vært så moro å følge deg på veien og jeg gleder meg til å jobbe videre med deg i designerfellesskapet vårt. Med dette fantastiske første designet gleder jeg meg veldig til å se hva du skaper i framtida! Og du, du har god grunn til å være stolt!

Bare se på den halsen, den er bare utrolig vakker!
Bare se på den halsen, den er bare utrolig vakker!

Klør du etter å strikke Alfa etter å ha sett bildene av det flotte designet? Det gjør jeg!

Oppskriften finner du her: garnburet.no

Du kan følge Gunn Monica, garnbutikken hennes og designet hennes på Facebook: Garnburet, forhandler av Dropsgarn

Og du, det er 35% på DROPS Puna som Alfa er strikket i ut mai, så nå kan du gjøre et kupp!

Hva syns du om Gunn Monicas første design, Alfa? Legg igjen en kommentar med skryt under her, så blir hun glad! Og jeg også!

Vil du lære mer om strikkedesign? Bli med på gratis designwebinar! KLIKK HER FOR Å MELDE DEG PÅ.

Stella

12 kommentarer til “Alfa, splitter nytt design av splitter ny designer

 1. N Y D E L I G ?
  Gratulerer til dere begge ?????????

 2. Jeg falt pladask for denne genseren med en gang, og blir bare mer og mer forelsket når jeg strikker på den Den er så utrolig fin!

 3. Aldeles nydelig genser og gleder meg til å se mere av Gunn Monicas design. Gratulerer så mye.?

 4. Den var super fin 🙂 Jeg har lenge vært på utkikk etter en genser med raglan og v-hals. Kommer helt sikkert til å prøve meg på denne

 5. Oooh – så fiiin genser med vakre detaljer!
  Den setter jeg på lista mi ???

 6. Å wow! For en nydelig hals på denne!

 7. Så fin ??

 8. Så flenk du e Gunn Monica, æ e imponert, du e kreativ! Kjæmpefin genser?Lykke t videre me strikking og design?Klæm fra Monica R.

 9. Nydelig genser! Gleder meg til å se flere av Gunn Monica sine design. Lykke til videre med designarbeidet! Takk til deg Stella for at du presenterer kursdeltakernes kreativiteter 🙂

 10. Veldig fin genser. Likte godt v-halsen. Blir spennende å se fremtidige design. ?

 11. En genser som er midt i blinken for meg. Elsker VHals. Nydelig.

  1. Hei!
   Ja, er ikke denne rett og slett nydelig? Den står på ønskelista mi. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *