Kos på jobb

På alle arbeidsplasser er det vel sånn at enkelte arbeidsoppgaver er morsommere enn andre. Jeg er så heldig at jeg nesten alltid koser meg på jobb, men den inspirasjonssøkende delen av min jobb er definitivt en av de beste delene av jobben. Etter å ha korrekturlest oppskrifter i en uke i strekk har jeg nå laget meg en kopp god kaffe og skal sette meg ned og kose meg med tre bøker fulle av mønstre. Heldige meg!

kaffe og jobben

4 kommentarer til “Kos på jobb

 1. Heldige Stella <3 Hva jobber du egentlig med? Er du ansatt hos noen, eller deg selv bare? Uansett… Helt herlig å følge bloggen din 🙂

  1. Takk skal du ha!
   Ja, jeg er heldig! Jeg er min egen sjef, ikke ansatt hos noen. Jeg jobber med å lage kule, fine, lekre, herlige og myke design av garn, og oppskriftene selges via Strikkenett.no. Det eneste som er litt kjedelig med å være sin egen sjef er at jeg er en skikkelig slavedriver. 😉

   Stella 🙂

 2. Det var det jeg mente å huske. Så deilig å kunne leve av hobbyen sin <3 Selvdisiplinen må være på topp da ja 😉

  1. Ja, det er fint. Jeg føler meg veldig heldig. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *