Spørretime: Strikkedesign – fra hobby til yrke

I dag gjør jeg noe jeg har hatt lyst til lenge, nemlig å besvare spørsmål fra følgerne mine. Yay, endelig!

I dag besvarer jeg Heidi sitt spørsmål og hun lurer på dette:

 

Når tok du steget fra å ha strikking og strikkedesign fra hobby til yrke? Og hender det du angrer fordi det er usikkert og ikke så forutsigbart inntektsmessig?

 

Wow, det var et virkelig spennende spørsmål og jeg måtte tenke meg om. Når tok jeg egentlig steget fra å ha strikkedesign fra hobby til yrke? Hva var det som fikk meg til å gjøre det? Det er en historie om tilfeldigheter (eller ikke?), skaperglede og en vei som ble til mens jeg gikk den. Her får du kortversjonen av historien om hvordan jeg ble strikkedesigner. Den lange versjonen får vi ta en annen gang, mens vi deler en flaske vin.

 

Så var det det der med katter da. Jeg har to flotte katter, en siameser og en bengalkatt. De er supergreie, men hver gang jeg skal spille inn en video kvikner de skikkelig til og får en raptus uten like, begge to. Det er ikke måte på hvor mye bråk de klarer å lage og de gir seg ikke før jeg avslutter innspillinga. Videoen under er det femte opptaket jeg gjorde den dagen, og selv om det bråker her også er det ingenting mot hvordan det var under de første fire opptakene. Det er digg med hjemmekontor, men det er noen utfordringer også. Ja, og gjett hvem som la seg langflate for å ta seg en lang og god blund idet jeg var ferdig med innspillingen og innså at jeg måtte løpe for å rekke en avtale og i hvert fall ikke kom til å rekke å prøve å spille inn en gang til før publisering!

 

 

Hvordan havnet du der du er? Var det nøye planlagt eller ble det bare sånn, tilfeldig eller ikke? Var det en indre drivkraft som drev deg eller ytre omstendigheter som fikk deg hit?

 

Har du spørsmål til meg? Da kan du enten legge det igjen i kommentarfeltet eller sende meg en e-post. Jeg gleder meg til å se hva du lurer på!

 

Stella

 

 

 

Kommentar til “Spørretime: Strikkedesign – fra hobby til yrke

  1. Hei! Flott, inspirerende innlegg, tusen takk for at du deler ?. God start på dagen å høre på.
    Som mange andre leker jeg meg med strikkedesign og har strikkeglede under Insta kontoen langemasker.no. En herlig hobby. Ønsker deg en strålende dag! ?
    Hilsen Therese Drabitzius

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *