Vær deg selv!

Å drive business er mange ting. Det er spennende, utfordrende, gøy, krevende, noen ganger skummelt og andre ganger ekstatisk. Det det ikke er er opplagt. Syns jeg i hvert fall. De første par åra jeg drev Stella Charming famlet jeg i blinde. Jeg var helt grønn og uvitende. Jeg gjorde SÅ mange feil og veldig lite riktig. Det var mildt sagt frustrerende. På den ene siden brukte jeg tida mi på noe jeg virkelig syns var gøy og det var jo fantastisk. På den andre siden tjente jeg sørgelig lite på den businessen jeg holdt på å bygge opp. Så lite at jeg enten måtte gi meg og finne meg en annen jobb eller så måtte jeg finne ut av hvordan jeg kunne tjene mer på den jobben jeg elsker. Jeg valgte det siste.

 

I dag deler jeg et av de første tipsene jeg selv tok i bruk for å bedre businessen min. Jeg gjorde det fordi jeg ville ha det morsommere på jobb, men jeg har også lært det samme om og om igjen på de ulike kursene jeg har tatt de siste åra. Vær deg selv, vær personlig og vær uformell. Det lønner seg og du får det mye morsommere på jobben. Helt sant!

 

 

Se videoen i HD for best kvalitet (det velger du ved å klikke på det lille trinsehjulet på videoen).

 

Har du lyst til å få enda flere tips av meg som kan hjelpe deg å få fart på salget i din kreative business? Da syns jeg du skal bli med på webinar torsdag 6. januar klokka 12.00. Da skal jeg bruke en time på helt konkrete tips som du kan implementere med en gang, og jeg setter av en halvtime til spørretime på slutten. Vi ses der!

 

Klikk her for å lese mer om webinaret og melde deg på.

 

Lykke til med operasjon uformell i din kreative business! Del dine tanker og erfaringer rundt dette i kommentarfeltet. Jeg gleder meg til å lese ditt innspill!

Stella

2 kommentarer til “Vær deg selv!

 1. Tusen hjertelig takk Stella – du har truffet rett i hjertet mitt.
  Dette innlegget er oppmuntrende og autentisk. helt topp.
  Mange hilsen fra Tyskland, Stine

  1. Hei Stine!

   Så hyggelig å høre at det traff deg. Tusen takk for tilbakemeldingen. At det å være seg selv og uformell i businessammenheng er så bra for business er noe av det flotteste jeg har oppdaget gjennom mine år med egen bedrift. 🙂

   Stella 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *