Bente Solskinns flotte Kenai

Det er så stas å se at andre har glede av oppskriftene og plaggene jeg har skapt! Bente har strikket kjolen Kenai og hun har delt bilder både underveis og av den ferdige kjolen på facebooksiden min. Jeg har fått lov til å dele bildene her på bloggen.

Begynnelsen. Lekre farger! Foto: Bente Solskinn Reidarsdatter Vollstad
Begynnelsen. Lekre farger! Foto: Bente Solskinn Reidarsdatter Vollstad
Her er det ikke mye som gjenstår. Jeg falt skikkelig for kombinasjonen av Kenai og det fargerike skjerfet. En perfekt match! Foto: Bente Solskinn Reidarsdatter Vollstad.
Her er det ikke mye som gjenstår. Jeg falt skikkelig for kombinasjonen av Kenai og det fargerike skjerfet. En perfekt match! Foto: Bente Solskinn Reidarsdatter Vollstad.
Her er kjolen ferdig. Bente har gjort noen endringer i forhold til originalen, som å lage ribbestrikka kanter. Stilig! Foto: Bente Solskinn Reidarsdatter Vollstad.
Her er kjolen ferdig. Bente har gjort noen endringer i forhold til originalen, som å lage ribbestrikka kanter. Stilig! Foto: Bente Solskinn Reidarsdatter Vollstad.

Bente Solskinn har ikke egen blogg så legg igjen litt skryt til henne her (eller til bildene av kjolen på facebook)! Tusen takk for at jeg fikk låne bildene dine, Bente, og tusen takk for all skryten jeg har fått for Kenai på facebook! Jeg synes din Kenai ble kjempeflott, og jeg fikk lyst på en til selv i disse deilige fargene.

Dette er den originale Kenai, som jeg har designet og strikket.
Dette er den originale Kenai, som jeg har designet og strikket.

Les mer om Kenai HER.

Oppskriften finner du HER.

Jeg vil gjerne se bilder av dine Stella Charming-plagg! Del bilder og blogginnlegg i min facebookgruppe, Stella Charming, eller i pinterestalbumet Designed by Stella Charming – knitted by you.

Stella

6 kommentarer til “Bente Solskinns flotte Kenai

 1. Så hyggelig at du har brukt bildan mine. Æ har fått mye skryter denne, og spørsmål om oppskrift. Den e superbillig på også. Blir nok flere av denne, med kortere erme og kortere lengde. Garantert!!

  1. Selv takk! Så hyggelig at du har fått mye skryt, det fortjener du! Du får sende de som vil ha oppskriften til nettbutikken min, da. 🙂
   Jeg gikk med min Kenai på en strikkefestival for et par uker siden og fikk mye skryt og mange hyggelige kommentarer. Det er så gøy! Gleder meg allerede til å se bilder av din neste Kenai. 🙂

 2. Den e jo ikke superbillig på, men superdeilig

  1. 😉

 3. Synes denne er så kul, men måtte nok strikket den med V-hals for at den skulle bli fin på meg. Vi har alle litt foskjellige kroppsfasonger, og runde litt tette halser funker litt dårlig på min 🙂

  Evt måtte jeg laget den i «båt», som kanskje hadde vært enklere!

  1. Heldigvis er det mulig å endre på det som trengs for å få et plagg som passer perfekt. Det er noe av det jeg digger med håndarbeid, alle mulighetene for å tilpasse før og underveis slik at man sitter igjen med drømmeplagget. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *