Hei, skal vi pjone sammen?

Jeg skal pjone den superkule lua Leikinn, fra pjoneboka mi, og jeg har lyst til å gjøre det sammen med deg!

 

Leikinn

 

Blir du med?

 

All info om sampjoningen finner du her.

 

Leikinn-herrelue

 

Denne lua er bare råkul, og den passer til alle. Den passer så veldig til alle at etter at jeg hadde lagd en til meg, endte jeg med å gi den bort til kjæresten som rett og slett rocker den lua. Lysegrå og rosa som den er, så passer den perfekt til han.

Jeg har en kurv full av Puno Alpakka (som lua opprinnelig ble laget i) stående, med rester fra diverse prosjekter jeg har laget det siste året, og nå er planen å få unna noe av restene ved å pjone Leikinn.

 

Har du ikke vært borti pjoning før?

Det er en enkel hekleteknikk som alle kan klare. Se min pjonetutorial her.

 

Jeg håper du blir med og pjoner Leikinn sammen med meg!

 

Meld deg på her.

 

Vi pjones!

 

Stella

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *