Jeg tar ferie – god sommer!

Yes, jeg tar ferie!

 

Egentlig var planen å jobbe djevelsk mye hele juni, ta fri hele juli og være tilbake på jobb 1. august. Planen var god, gjennomtenkt og gjennomførbar. Meeeen, jeg er sliten etter 18 måneder med intens jobbing. Jeg skulka all jobbing bortsett fra strikking i et par uker. Og i går brukte jeg hele formiddagen på å høre på låta under.

 

 

Det var da jeg fant ut at jeg ikke kan vente til juli med å ta ferie. Feriebehovet er akutt!

 

Jeg gikk til sjefen (meg selv) og sa: – Hør her, Stella. Jeg trenger å roe ned. Jeg har allerede skulka så mye jeg kan i et par uker. Jeg er stressa, sliten og selv om jeg digger den låta så føles det liksom ikke helt sunt å danse rundt til den en hel formiddag mens nervene rasler.

 

Jeg tok meg sjøl på alvor og innvilget ferie. Ferie FØR jeg møter veggen er vinn-vinn.

 

Hva betyr det egentlig når en kreativ business som består av én person tar ferie? Jeg blir ikke helt borte, men jeg tar pause fra blogging med mindre jeg får spontan energi og lyst til å blogge. Og jeg åpner ikke e-post hver dag. Jeg kommer ikke til å slutte å skape, designe eller strikke. Jeg vet ikke engang hvordan jeg skulle fått det til, hehe, og det er jo ikke det jeg vil.

 

Det blir definitivt samstrikk som planlagt av det nye designet som kommer snart! 😀

 

Jeg skal ta det rolig, senke tempoet, gjøre yoga sweet yoga, gå turer i naturen og lese bøker. Jeg skal danse både med og uten rockering, jeg skal synge inderlig med den stemmen jeg har og jeg skal og jeg skal spille instrumenter jeg ikke kan. Fordi jeg kan. Og fordi jeg ikke kommer til å la være, fordi det er sånn jeg virker, kommer jeg til å få nye ideer til businessen min og designet mitt, som jeg antagelig kommer til å både planlegge og begynne å jobbe med. Men det er noe helt annet å jobbe i ferien fordi iveren tar meg enn å presse fram noe når energien ikke er der. Helt sant!

 

Jeg kommer til å være både i Facebookgruppa mi og på Instagram, så vi ses der i løpet av sommeren.

 

Du, ha en riktig riktig god sommer! Kos deg med kreativiteten din, gjør morsomme ting og lek. Det skal jeg!

 

Kreative vibber til alle!

 

Stella

2 kommentarer til “Jeg tar ferie – god sommer!

  1. God ferie vakre Stella ❤️ Det har du ærlig fortjent.
    Her blir det ikke ferie før midten av juli, for her er det festivaler som står i kø og venter. Nyt sommeren ?

    1. Tusen takk, Rita! Ferien og sommeren skal nytes i fulle drag! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *