Med ønsker om et fantastisk 2017 + annonsering av desemberkampanjevinnerne

Endelig er det 2017!  Jeg har hatt et helt fantastisk 2016, så jeg er ikke en av dem som har lengtet et nytt år med blanke ark og fargestifter til. Men det er noe eget med dager vi kan bruke til å begynne på en helt ny og fresh start, ikke sant?

 

Mandager. Den første dagen i en ny måned. 1. januar. Ah, jeg elsker sånne dager!

 

Jeg kan selvfølgelig begynne på noen nytt den tredje torsdagen i måneden også, men sånn har det ikke alltid vært. Jeg har ventet på mandagene. Den første i en ny måned. Eller til og med på 1. januar. Det blir mye venting og lite action av sånt. Og innen den perfekte startskuddagen har kommet har jeg mistet piffen for det jeg skulle begynne på den dagen. Og så utsetter jeg til en ny perfekt startdag eller slår en strek over hele greia.

 

Innmari dumt!

 

Det er mye lurere å begynne med en gang når du har fått inspirasjon til å prøve noe nytt. En ny treningsform. Nye kostholdsvaner. Strikke det siste designet til Stella Charming.

 

Oh yeah, sånt blir det fart på sakene av!

 

Nå snakker jeg meg helt bort her. Det jeg egentlig skulle i dag var å annonsere vinnerne av desemberkampanjen min. I desember kjørte jeg nemlig en kampanje der jeg 1. januar (det er i dag, woohoo) skulle trekke 5 vinnere blant dem som handlet på stellacharming.no i løpet av desember. Disse 5 skulle få 3 valgfrie oppskrifter gratis av meg.

 

Det har jeg gjort ved hjelp av random.org, og de heldige 5 er:

 1. Anne-Lise
 2. Ingunn
 3. Kristin
 4. Winnie
 5. Elin

 

Wooohoooo, gratulerer!

 

Vinnerne har fått e-post med personlig rabattkupong som må brukes i løpet av de neste 14 dagene. Sjekk søppelmapper i eposten din hvis du har handlet på stellacharming.no i desember og ser navnet ditt her, men ikke har fått epost av meg.

 

Måtte du som leser dette få et aldeles fantastisk 2017, med spennende utfordringer og mye kreativ moro!

 

XO

 

Stella

 

2 kommentarer til “Med ønsker om et fantastisk 2017 + annonsering av desemberkampanjevinnerne

 1. Juhu, så gøy!
  Jeg må sjekke oppskriftsmappen så jeg ikke velger noen jeg har fra før.. ?
  Tusen takk!

  1. Alltid gøy når kjentfolk vinner! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *