Nye garnvenner: Sunkissed

For en tid tilbake kom jeg over et overraskende herlig bomullsgarn; Sunkissed fra Scheepjes. Jeg strikker ikke mye med bommulsgarn, det må jeg bare innrømme, men når jeg først hadde 6 nøster jeg kunne leke med, måtte jeg jo prøve det!

 

sunkissed1

 

Jeg la opp til en strikkeprøve, som er det jeg pleier å gjøre når jeg skal gjøre meg kjent med et nytt garn. Førsteinntrykket var at garnet er lett å strikke med, og maskene ble veldig jevne og pene. En annen ting jeg la merke til var at det gikk veldig fort å strikke prøven, overraskende fort til meg å være for jeg er ikke en superrask strikker. Jeg syns ofte bomullsgarn går litt sakte å strikke med, og det er ikke alltid så lett å få maskene jevne og pene, men jeg likte virkelig Sunkissed. Både opplevelsen av å strikke med det og resultatet jeg fikk var nydelig. Jeg har funnet et bomullsgarn jeg virkelig liker!

 

sunkissed2

 

Jeg har nylig oppdaget en ny greie, en Zoom Loom. Jeg skal skrive mer om den siden, men jeg har altså laget en liten vevd rute på min Zoom Loom med Sunkissed. Jeg tror jeg skal veve et sett spisebrikker, og kanskje en løper til kjøkkenbordet i denne teknikken. Kjempekult!

 

sunkissed3

 

Detaljer om Sunkissed:

 • 100% bomull
 • 50 grams nøster
 • 170 meter pr 50 gram
 • Foreslått pinnestørrelse og heklekrok 3 mm
 • Foreslått strikkefasthet er 28 masker på 10 cm
 • Vaskes på 40 grader

 

Og nå over til kluten Astrid:

Det er meg en enorm glede å introdusere kluten Astrid, strikket i Sunkissed og designet av Jette Kjørseng!

 

Astrid klut
Foto: Jette Kjørseng

 

Jette er eier av garnbutikken Hos Jette, og helt fersk strikkedesigner. Jette er en av de fantastiske damene som har gått mitt online-kurs i strikkedesign. Nå har hun sluppet sine første oppskrifter løs i verden etter kurset, og jeg er sprekkferdig av stolthet som har fått lov til å lære henne opp og følge hennes utvikling. Jette har flere spennende design planlagt og under arbeid og jeg gleder meg til å følge henne videre!

 

Astrid klut
Foto: Jette Kjørseng

 

Har du lyst til å prøve Sunkissed? Eller er du en av dem som elsker hjemmestrikka kluter? Besøk Hos Jette!

Oppskriftene til Jette får du kjøpt i ravelrybutikken hennes.

Stella

PS. Jette, hvis du leser dette: Bra jobba! Jeg er kjempestolt av deg og jeg gleder meg virkelig til å følge deg og designet ditt videre! 😀

2 kommentarer til “Nye garnvenner: Sunkissed

 1. Så utrolig hyggelig, Stella! Det er så skummelt å legge ut egne oppskrifter, og så utrolig morsomt når noen faktisk vil ha dem 😀 Det blir flere kluter før jakken jeg har i hodet mitt tar form, forhåpentligvis i løpet av høsten.

  1. Bare hyggelig, og rett fra hjertet! :)
   Enig med deg, det er først skummelt og så morsomt. Jeg gleder meg til å se de neste klutene. :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *