Ti tusen takk!

Jeg har nådd ti tusen besøk på bloggen min! 10 000! Det er stort.

Er det sant?! Ti tusen treff på bloggen? Det er jo helt utrolig!
Fantastisk! Tusen takk til alle som har besøkt bloggen min, likt facebooksiden min, lagt meg til som venn eller lagt til mine design som favoritter på Ravelry.com, og til alle som har kjøpt pakker med garn og oppskrifter via Strikkenett.no!

Mange lodder ut noe i forbindelse med besøksrekorder på bloggene sine. Det vil ikke jeg gjøre. Ikke denne gangen i hvert fall. Jeg har lyst til å gi noe til hver eneste en av dere som har besøkt bloggen min og kjøpt oppskriftene mine. Alle som vil ha skal få! 🙂

Til denne anledningen har jeg laget disse yndige og feminine pulsvarmerne med biser. De er inspirert av et par pulsvanter fra Du Store Alpakka som jeg strikket til meg selv for en del år siden. De jeg strikket den gangen var tøffe i sort og lilla, skikkelig rocka egentlig. Nå er jeg i et mykere hjørne der jeg er mer inspirert av det sarte, men samtidig sterke i det feminine. Og min siste dille er biser! Resultatet av inspirasjonen og dillen ble disse pulsvarmerne som jeg har kalt Snøklokke. Oppskriften på disse får du gratis av meg som takk for at du har besøkt bloggen min, kjøpt designet, likt facebooksiden min eller støttet meg på annen måte.

Feminine pulsvarmere til deg fra meg.

For å lage disse trenger du 2 nøster DROPS BabyAlpaca Silk og 1 nøste DROPS Kid-Silk i ønsket farge. Jeg har valgt naturhvitt. Hvordan du strikker bisene står forklart i oppskriften, men trenger du ekstra hjelp har jeg laget en tutorial på hvordan du strikker biser her.

Foto: Tommy Lokøy Design.

For gratis nedlasting av denne oppskriften går du til denne siden🙂

Begynnelsen har vært spennende og nå gleder jeg meg til fortsettelsen! Jeg håper du blir med videre! 🙂

16 kommentarer til “Ti tusen takk!

 1. Hehe, herlige bilder av deg! Gratulerer så mye også! 🙂

  1. Takk! 🙂 Hehe, de bildene ble så morsomme at de bare måtte brukes. Litt tøysing foran kameraet og litt humor etterpå gjør arbeidsdagen morsommere. 😉

 2. Gratulerer med de 10.000! Måtte det bli mange mange fler! 😉 Gleder meg iallefall til å følge deg videre og ikke minst til å strikke de vakre pulsvantene <3 Selv Tusen Takk Stella! Du er en kjempe inspirasjon! 🙂

  -Pauline

  1. Aww, tusen takk! *målløs og ydmyk* 😀

 3. Gratulerer med 10,000 besøkende – de vantene er super fine – og jeg som står å mangler …tror jeg bare skal gå i gang (ja etter det som er på lista mi..) Ha en fin dag – hilsen meg i København

  1. Tusen takk! Kos deg, de er superdeilige! Ha en fin dag du også! 🙂

 4. Gratulerer med 10.000 besøkende! Det kommer nok mange flere skal du se! 😉

  1. Tusen takk, og ja det håper jeg! 😉

   Så fine høstfarger du har på bloggen din! 🙂

 5. Hei og gratulerer så mye! jeg feirer 5 år som blogger i disse dager. Telleren min har stadig vært nede så jeg har gitt opp å følge med. (lagt til en ny nå, men det er lenge igjen til 10 000 p den!)
  Uansett, Gratulerer igjen! Låner oppskriften også, tror jeg! Pulsvarmerne var super fine!

  1. Tusen takk! 🙂
   Det er litt gøy å følge med på statistikken, selv om det kanskje ikke er så viktig. Du har en kjempefin blogg du også, digget de uglevottene! 🙂

 6. Gratulerer så mye, det var da et fantastisk rundt tall – 10.000 lovers, for å dra en gammel power-ballade 🙂

  1. Tusen takk, kjære! 🙂

 7. […] Snøklokke som jeg la ut i forbindelse med 10 000 besøk på bloggen min har blitt lastet ned nesten to tusen […]

 8. […] som bakgrunnen eller eksperimentere med å bruke ulike garnkvaliteter. På pulsvarmerne Snøklokke har jeg valgt samme farge som bakgrunnen, men brukt en annen […]

 9. […] Her er strikkeprøver til Akeleie, Sikori, Neptun, Huldreblom, Solblom, Saturn og Snøklokke. […]

 10. […] Snøklokke som jeg la ut i forbindelse med 10 000 besøk på bloggen min har blitt lastet ned nesten to tusen […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *