Bli med på designwebinar

Jeg skal gå rett på sak. Framover skal jeg holde en rekke webinarer om strikkedesign (det jeg tar for meg i webinarene er like relevant om du heller vil lage hekle-, pjone- eller hakkedesign for eksempel) og du er invitert til å være med.

Har du ikke vært med på webinar før? Det er helt genialt! Det er som et foredrag eller et kurs, bare at det holdes på nett sånn at du kan være med uansett hvor du befinner deg i verden så lenge du har en maskin å se det på og internett.

I webinaret jeg holder i høst skal jeg ta deg med på hele designprosessen fra den første lille spiren av en idé til du har en fiks ferdig og proff oppskrift som du kan selge om du vil det. Dersom du lurer på hvordan jeg jobber med mine design eller du har lyst til å prøve deg på å lage egne design, ja da er dette webinaret for deg.

Webinaret er gratis, og i tillegg til alle hemmelighetene jeg deler så har jeg spørretime på slutten. Du kan spørre om alt du lurer på om design og jeg sitter klar til å svare.

Tidspunkter for høstens designwebinarer

Det er kun mulig å melde seg på neste webinar i rekken, altså er det kun det første webinaret, 26. august, du kan melde deg på foreløpig. Så fort dette webinaret er i gang kan du melde deg på det neste og slik fortsetter det.

  • Søndag 26. august klokka 11
  • Torsdag 30. august klokka 18
  • Mandag 3. september klokka 19
  • Fredag 7. september klokka 10
  • Tirsdag 11. september klokka 19.30
  • Lørdag 15. september klokka 11
  • Onsdag 19. september klokka 10
  • Søndag 23. september klokka 11
  • Torsdag 27. september klokka 18
  • Siste sjanse: Søndag 30. september klokka 11

Klikk her for å bli med på webinaret 9 steg fra idé til ferdig og proff strikkeoppskrift.

 

Vi ses på webinar!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *