Bli med på online workshop i strikkedesign!

For noen uker siden sendte jeg ut et spørsmål til alle som har mottatt mine designtips.

Spørsmålet var dette: Hva opplever du som den ENE store utfordringen som hindrer deg i å komme i gang med eget strikkedesign?

 

Jeg fikk mange svar, og når jeg så gjennom svarene fant jeg et mønster. For det første var det ikke så mange som klarte å holde seg til én utfordring! De aller fleste skrev ned to utfordringer, hehe, og de fleste rapporterte én eller flere av disse utfordringene:

 

1 – Jeg har ikke tid

Tidsklemma. Full jobb, små barn, familie, venner, barnas fritidsaktiviteter, middager og husarbeid.

 

2 – Jeg tror ikke min fantasi er bra nok

Dårlig selvtillit. Manglende tro på egen kreativitet. Prestasjonsangst. Alle de skrekkelige tankene og følelsene som gjør det tryggest å la det være, selv når skapertrangen rasler i buret sitt og vil ut i verden.

 

3 – Jeg aner ikke hvor jeg skal begynne

Hvor begynner jeg egentlig å når jeg skal designe et strikkeplagg? Hva tar jeg tak i først? Hvordan unngår jeg å måtte rekke opp hele greia om og om igjen? Hvordan lager jeg diagrammer? Hvordan regner jeg egentlig ut hvor mange masker jeg skal ha?

 

I feel you, sister! Dette er mine svar for 8 – 10 år siden! Jeg ville ikke ha visst hvor jeg skulle ha begynt i det hele tatt. Jeg satt hjemme i stua mi mellom slagene (alenemor med fulltidsstudie og 3 deltidsjobber … blant annet) og prøvde meg fram og rakk opp, prøvde meg fram og rakk opp. Det jeg lagde ville jeg aldri i verden ha turt å kalle et design, og det eneste stedet jeg viste fram mine kreasjoner var på en blogg jeg håpte ingen ville lese…

 

Ja, jeg har følt på både tidsklemma, den skrekkelige prestasjonsangsten og usikkerheten på om jeg har noe å bidra med i verden, kreativt sett. Det er ikke et godt sted å være for den som har denne skapertrangen i seg!

 

Heldigvis ser jeg annerledes på det i dag enn det jeg gjorde den gangen. Jeg begynner å nærme meg 200 egne design, og tusenvis av strikkeglade over store deler av verden har digga nettopp mine design godt nok til å velge ut mine oppskrifter blant hundretusenvis, eller millioner av andre oppskrifter. Det er mange følelser som følger med den tankestrømmen der! Som ærefrykt. En svulmende stolthet. Vill glede. Og størst av alt; Takknemlighet. En ubeskrivelig takknemlighet, som uten unntak bringer en tåre til øyekroken, hver gang jeg tenker på hvor glad og heldig jeg er som kan leve ut min drøm, og min kreativitet. Wow! Ja, jeg blir litt målløs når jeg tenker på det.

 

For at du også skal komme litt nærmere designdrømmen inviterer jeg deg til online workshop med meg, og det er meg en stor glede å kunne gjøre det!

I denne workshopen skal vi gå gjennom de tre utfordringene dere har rapportert inn til meg.

 

1 – Tid.

Jeg skal si noe om hvor mye tid som kreves fra deg og her tror jeg du kommer til å bli overrasket. Jeg gir deg også et system for hvordan du kan klare å finne litt tid til din lidenskap i en å så hektisk hverdag.

 

2 – Dårlig selvtillit og prestasjonsangst

Har du tanker i hodet om at din kreativitet ikke er bra nok? Eller er prestasjonsangsten din så stor og vond at den får bestemme hva du skal gjøre? Da vil du få med deg hva jeg har å si om disse store trollene! Jeg har nemlig noen svært gode tips til hvordan du kan få has på dem.

 

3 – Gangen i strikkedesign

Jeg tar deg med gjennom hele designprosessen fra den første lille spiren, til fiks ferdig oppskrift. Jeg vil at du skal komme i gang med eget design, uten den ekle usikkerheten, men med selvtillit og glede.

 

Jeg har satt av to kvelder til denne workshopen, og du blir med den kvelden som passer best for deg; Enten onsdag 28. september eller torsdag 29. september – begge kveldene klokka 20.00.

Velg dato og meld deg på her: Påmelding til online workshop

 

Etter at jeg har gått gjennom de tre punktene over, holder jeg av en halvtime til spørsmål fra deg. Du får her en unik sjanse til å stille meg spørsmål knyttet til strikkedesign, og få med deg de andre deltakernes spørsmål og mine svar til dem. Her er det bare å spørre av hjertens lyst!

 

Helt mot slutten av workshopen gir jeg bort en bonus – en svært verdifull PDF! Innholdet i denne PDF-en skal jeg holde hemmelig helt til jeg deler den ut (hihi!), men jeg skal røpe at den vil gi deg noe av den starthjelpen du trenger for å komme i gang med eget design. Den vil du få med deg!

 

workshop

 

Vi ses på workshop!

 

Stella

4 kommentarer til “Bli med på online workshop i strikkedesign!

 1. Hei Stella, tusen takk for et flott webinar! Du er råflink! Kurset ditt virker veldig fristende og kjempeproft, og jeg fikk mye ut av denne smakebiten også. Jeg ble veldig inspirert! Ikke nødvendigvis til å bli strikkedesigner, det er jeg vel ikke så sikker på om jeg skal bli, men jeg tenker at mye av det du snakker om handler om er nyttig i alle kreative prosesser og det å drive for seg selv (som er noe jeg tenker på) – og så kan jeg jo ha nytte av det strikkedesignmessige som hobbystrikker. Så jeg får se hva fremtiden bringer mht kurs, denne høsten har jeg meldt meg på greskkurs 😀

  Masse lykke til med høstens kurs!

  1. Tusen tusen takk, Frøy! 😀

   Jeg er så glad for å høre at du ble inspirert – da har jeg klart å gjøre det jeg ville med webinaret! 🙂

   Så spennenden å høre at du tenker på å drive for deg selv. Det er både gøy og krevende, men verdt hvert sekund når man får sånne tilbakemeldinger som denne. 🙂

   Lykke til med greskkurs, det høres kjempegøy ut! 🙂

 2. Heisann
  Jeg søker nå på nettet for å finne ut hvordan jeg skal få ideer til å bli virkelighet angående det å bli strikkedesigner.
  Jeg har så mange spørsmål rundt dette og lurte på om jeg kunne fått snakket med deg for kanskje å få noen tips. Jeg har stor interesse av å designe kofter/gensere da jeg har mange ideer på mønster og fargekombinasjoner. jeg har også designet luer, strikkbukser for barn, etc.
  Send meg gjerne en Mail så kan vi ta det derfra. Håper å høre fra deg:)

  1. Hei Katrine!

   Har du fått mine gratis designtips? Begynn der, og meld deg gjerne på mitt designkurs når jeg åpner for påmelding om få uker.
   Gratistipsene får du ved å melde deg på her: stellacharming.no/designtips

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *