Pinnen & Snella

I tur og orden får designstudentene som har tatt «Bli strikkedesigner» ferdig sine første oppskrifter og åpnet sine nettbutikker. I dag er det meg en glede å presentere Camilla Siegel og hennes rykende ferske designvirksomhet, Pinnen & Snella. Camilla sine første design er lekre basisplagg med fine detaljer. Bare sjekk ut halsen på Basic-V, den er lekker!

 

Jeg har stilt Camilla noen spørsmål. Les svarene hennes under.

Hva var det som fikk deg til å melde deg på «Bli strikkedesigner»?


Vel, det skal sies at jeg aldri har tenkt på å lage egne strikkeoppskrifter. Jeg har alltid vært så imponert over folk som klarer det, for det har for meg virket helt håpløst! Så var det en dag jeg scrollet nedover Facebookfeeden min, og da dukket det opp en annonse om et gratis webinar med Stella Charming. Jeg valgte å melde meg på det fordi det var uforpliktende, gratis og jeg ville se om dette faktisk var noe jeg kunne bli interessert i. En av mine egenskaper er at jeg blir lett engasjert. Stella engasjerte meg og jeg synes hun var så flink. I webinaret la hun fram et tilbud på kurset «Bli strikkedesigner», og da tenkte jeg bare: «Hvorfor ikke?!?!?» Min nysgjerrighet, muligheten til å lære noe nytt og det faktum at man må ta noen sjanser her i livet førte til at jeg valgte å ta kurset. Jeg har ikke angret ett eneste sekund på at jeg meldte meg på!

 

Genseren Basic-V er enkel, men flott. Sjekk den fine v-halsen!

 

Hva var inspirasjonen bak det første designet ditt?

Inspirasjon til mitt første design, Minga, var rett og slett meg selv! Jeg ville lage en genser utifra det jeg likte og «Minga» er kallenavnet jeg ga meg selv da jeg var liten.

 

Hva kan vi forvente av deg og ditt design fremover?

Framover vil dere få oppskrifter til baby og småbarn, samt dame. I disse dager holder jeg på med oppstrikk av en liten kolleksjon jeg har designet. Det er i størrelsene 0-3 år. Jeg har selv en sønn på 1,5 år, så derfor engasjerer jeg meg mye i småbarnsstrikk og ønsker å designe flere barneklær.

 

Minga vil se flott ut i mange fargekombinasjoner.

 

Har du noe mer på hjertet?

Jeg går under businessnavnet Pinnen & Snella av en grunn. Jeg er strikkedesigner, men jeg syr også barneklær og tøybleier. Jeg velger å jobbe med både strikk og søm fordi jeg er en kreativ sjel. Jeg elsker begge deler og det gir meg ro i sjelen samtidig som jeg vet at andre kan ha glede av akkurat min kreativitet! Kreativitet er ikke noe man må holde for seg selv, men det bør deles med andre! Er det en ting jeg har lært, så er det at min kreativitet er unik og verdifull, men det er også din.

 

En deilig flettehals.

 

Jeg har lest gjennom én av Camillas oppskrifter og er som vanlig meget fornøyd med kvaliteten de som har vært gjennom «Bli strikkedesigner» leverer. Her er det trygt å kjøpe oppskriften! Jeg gleder meg til å følge Camilla og designet hennes framover, det er sikkert.

 

Hei på Camilla ved å legge igjen en hyggelig kommentar under! Liker du noen av designene hennes? Da syns jeg du skal kjøpe oppskriften. DE FINNER DU HER.

 

 

Kommentar til “Pinnen & Snella

  1. Wow – du er tøff som tørr ,Camilla og så fort du har kommet igang. Jeg er imponert ??
    Stå på videre, jeg gleder meg til å se flere vakre kreasjoner fra deg.
    Klem fra Strikkedesigner-medelev Beate ??

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *