Toves masketroll

I dag er jeg stolt av å kunne presentere en av mine designere! Tove Granli var med på «Bli strikkedesigner» etterfulgt av «Selg med suksess» våren 2018 og har allerede rukket å designe flere nydelige plagg og starte egen nettbutikk!

 

Genseren Vårflørt var mitt første møte med Toves design. Deltakerne av «Bli strikkedesigner» får med en kvalitetssjekk på én oppskrift og jeg har lest og regnet gjennom denne oppskriften med mitt mest pirkete blikk. Her var det ikke mye å pirke på! Oppskriften er kjempegodt gjennomarbeidet og lett å følge. Bra jobba, Tove!

 

Det er ikke rart jeg elsker å holde disse designkursene når jeg får lov til å følge opp så kreative og flotte mennesker! Jeg vet at Tove har hauger og lass av spennende ideer på lur og jeg gleder meg til å se hva som kommer fra henne framover.

 

Kassandra cardigan er min masketroll-favoritt! Denne cardien er rålekker! Her er  det Tove selv som er fotomodell og jeg syns at Tove og Kassandra er et perfekt par! 


Dette sier Tove om sin første tid som strikkedesigner:

Jeg lærte å strikke og hekle av mormor og mamma som lita jente og det har fulgt meg hele veien. Alle former for håndarbeid er spennende, men garn og pinner ligger hjertet nærmest.

Et mål er å lære alle de gamle teknikkene og bruke dem.

Etter mange tøffe år med sykdom ble jeg ufør. Året etter, 2017, mistet jeg begge foreldrene mine. Da gikk det opp for meg hvor viktig håndarbeid var for meg. Hva skal jeg gjøre nå?

På dette tidspunktet blåste Stella inn fra sidelinja med et meget engasjerende webinar om å bli strikkedesigner. Jeg har aldri hatt tro på at det var noe jeg kunne bli, men plutselig hadde jeg meldt meg på kurs😊 Det var det lureste jeg kunne gjort. Det snudde helt om på mye i livet mitt.

Nå strikker jeg ikke bare for å bevare forstanden, nå har det et mål med mening. Håndarbeidet har fått en dimensjon det ikke hadde før. Jeg har fått troen på at jeg kan bli en designer.

Jeg kan ikke påstå at hverdagen nå har full struktur, men den er betraktelig mere strukturert. Fylt med skaperglede og et mål om å skape noe som kan glede flere enn meg selv😊 Jeg har et klart mål å styre etter. Samtidig storkoser jeg meg med å utforske nye garntyper, helst Norsk, nye teknikker og er takknemlig for felleskapet med andre likesinnede dette har bragt med seg.


Tusen takk Stella😊 Godt jobba!


Tusen takk til deg, Tove, for at du fant webinaret mitt og ble med på kurs! Det har vært kjempegøy å følge deg fram til i dag og jeg gleder meg skikkelig til å se hva du kommer med framover. Heia deg!
Vil du bli bedre kjent med Toves masketroll?
Du finner henne henne på tovesmasketroll.no.
Legg igjen en hilsen til Tove i kommentarfeltet under og vær med på å heie fram en splitter ny designer!

Vil du også lage egne strikkedesign? Bli med på designwebinar! Klikk her for å melde deg på.

Los comprimidos de este medicamento se toman por vía oral, aproximadamente una hora antes de la relación sexual programada. La dosis óptima para adultos es de 50 mg. una vez al día. Teniendo en cuenta la tolerancia y la eficacia individuales, la dosis puede reducirse hasta 25 mg o aumentarse hasta 100 mg. 100 mg por día, esta es la dosis máxima.


14 kommentarer til “Toves masketroll

 1. Så spennende reise du er i gang med Tove – tusen takk for at du du og Stella delte! Jeg følger med og gleder meg til å se hva som dukker opp hos Toves Masketroll framover =)

 2. vill veta hur masketroll är stickat, på rundsticka? å ingen montering

  1. Tusen takk! Hvis du sikter til Vårflørt, så er den strikket med ragland. Kun søm under ermene og feste tråder-)

 3. Så flott! Gleder meg til å se mer! ?

  1. Tusen takk! Har flere nesten klare:-)

 4. tusen takk Synne:-)

 5. Wow-fantastisk! Visste at du likte å strikke, har sett noe av produksjonen din på Vardåsen skole? Så gøy at du har tatt strikkingen til designernivå nå!

  1. Tusen takk:-) Ja, detter er gøy!

 6. Så flotte design! Jeg strikker gjerne begge to, og ønsker lykke til på veien ???

  1. Tusen takk! Så hyggelig:-) Bare å strikke i vei:-)

 7. Kan anbefale Tove på det varmeste.Du er kreativ og dyktig i det du lager…Lykke til .?

  1. Tusen takk Sølvi:-) Så hyggelig!

 8. Hei. Flotte design ☺Gleder meg til å se flere ☺

  1. Hei!
   Jeg takker på vegne av Tove. Dette setter hun stor pris på. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *