FAQ

Hvordan får jeg tak i oppskriftene mine?

Du har tre muligheter for nedlasting:

  1. Du kan laste ned oppskriften direkte fra kvitteringssiden du kommer til etter at kjøpet er gjennomført.
  2. Du vil få en kvittering automagisk per epost få minutter etter at kjøpet er gjennomført. I denne er en lenke til den nedlastbare oppskriften din.
  3. Du kan laste ned oppskriften fra «min side».

NB! Å åpne oppskriften i et nettleser-vindu teller som en nedlasting, men det betyr ikke at den er lastet ned. Sørg for å lagre oppskriften din et sted på maskinen sånn at du har den en gang for alle.

Hvor mange ganger kan jeg laste ned oppskriften?

Det er ingen nedlastingsbegrensning.

Hvor lenge kan jeg laste ned oppskriften?

Så lenge stellacharming.no består vil du kunne laste ned oppskriftene dine.

Får jeg tilsendt oppskriftene i posten?

Nei dessverre, jeg selger kun digitale filer og tilbyr ikke å sende papirversjon i posten.

Jeg har ikke fått kvitterings-eposten. Hva gjør jeg?

Prøv å søk etter Stella Charming, eller design@stellacharming.no i epostprogrammet ditt. Kvitteringen kan ha gjemt seg i søppelposten.

Er den ikke der? Da kan det hende at du har skrevet inn epostadressen din feil (sånt skjer), eller noe har gått skeis med denne vidunderlige digitale prosessen. Ikke fortvil, men send meg en epost og forklar hva som har skjedd. Jeg kan sjekke om kjøpet har gått gjennom og sende deg din PDF.

E-poster leses og besvares normalt på tirsdager.

Hotmail-brukere som ikke mottar e-post fra Stella Charming

Hotmail har en dobbel sperre som gjør at eposter hotmail anser som spam ikke slipper gjennom, ikke engang til spam-mappen. Epostene blir rett og slett stoppa i døra og slipper ikke inn. Erfaring viser at det som må til for å åpne opp denne sperren er at jeg får en e-post først, som jeg kan besvare. Da forteller du hotmail at du vil ha eposter fra meg. Er du en hotmail-bruker som ikke har fått kvittering eller andre ting du har meldt deg på? Send meg en e-post!

For kvitteringer og spørsmål om oppskrifter: design@stellacharming.no

E-poster leses og besvares normalt på tirsdager.

Har du mistet eller ikke fått lastet ned oppskriften din?

Ikkeno stress! Alt kan ordnes bare jeg får vite om det! Send meg en epost, helst med kvitteringen på kjøpet ditt for å gjøre det enklere å finne deg igjen, og så vil jeg sende deg PDF-en i en epost.

Det spiller ingen rolle hvor mange ganger oppskriften har blitt lastet ned eller hvor lenge det er siden du har kjøpt oppskriften. Du trenger ikke kjøpe oppskriften på nytt!