Samstrikk

Samstrikk

Jeg arrangerer med ujevne mellomrom samstrikk av mine design, og du er hjertelig velkommen til å være med. Akkurat nå er det ingen påmelding på gang, men du kan bli med i samstrikk-gjengen ved å fylle ut skjemaet under. Da vil du få invitasjon til alle framtidige samstrikk. Vel, samstrikk i bred forstand. Det kan like gjerne være pjoning, hakking eller noe annet gøy vi gjør sammen.

 

Garn

Du bestemmer selv hva slags garn du vil bruke til hver enkelt samstrikk. Du kan bruke det garnet jeg har brukt til originalen, eller du kan eksperimentere.

 

Hvor

Det sosiale foregår i min facebookgruppe, Stella Charming. For å få mest mulig moro sammen med de andre samstrikkerne bør du være medlem i gruppa. I gruppa er et eget album for hver samstrikk der vi kan dele bilder og annen moro rundt prosjektet. Du kan selvfølgelig dele bilder andre steder også om du ønsker det, på din instagram eller på ravelry, for eksempel.

 

Varighet og påmelding

Varigheten til hver enkelt samstrikk vil variere med plaggets størrelse, og hvor omfattende mine egne planer er. Det kan variere, hehe. Du som melder deg inn i samstrikk-klubben vil få invitasjoner til nye samstrikk i epost.

 

Nyttige lenker

 

 

Stella