Selg med suksess

Businesskurs for deg som designer med garn

Ta kontroll over din egen suksess!

Velkommen

Designer du med garn og selger oppskrifter uten særlig suksess? Drømmer du om å selge mer eller å vite hva det er som funker og ikke funker? Hvordan du skal tiltrekke deg dine drømmekunder om og om igjen? Se at oppskriftssalget øker måned for måned fordi strategiene du bruker virker?

Da er du på rett sted! Jeg har gått fra å være fattig kunstner til å bli helt rå på markedsføring og selge med suksess. For min del skyldes det ikke flaks eller tilfeldigheter. Jeg har brukt halvannet år og 200 000 kroner på å lære salg og online markedsføring av verdens beste på sitt felt.

Du trenger ikke å bruke like mye tid og penger på å bygge opp en business som selger. Jeg har nemlig tatt all kunnskapen jeg har tilegnet meg og tilpasset det i et kurs spesielt for deg som designer med garn og som selger oppskrifter. Og som vil selge mer enn du gjør i dag og vite hva det er som funker.

Velkommen til kurs – sammen skal vi få din business til å rocke!

Dette gir Selg med suksess deg

 • Kunnskap
 • Du lærer markedsføring som passer for din business.
 • Selvtillit
 • Vit at du markedsfører som en proff.
 • Veiledning
 • Stella hjelper deg hvert skritt på veien.
 • Nettverk
 • Egen facebookgruppe tilknyttet kurset.

6 uker - 6 moduler

Dette er det vi skal gjennom:

Modul 1:

Grunnlaget for suksess

Her legges grunnlaget for en suksessfull designbusiness.

Les mer...

Modul 2:

Velg din salgskanal

Du må ha et hjem, en salgskanal, hvor du kan selge dine oppskrifter.

Les mer...

Modul 3:

Markedsføring

Yeah baby, skal du selge må du markedsføre! Det må ikke være verken farlig eller skummelt, og best av alt - du trenger ikke å være en ekkel selger.

Les mer...

Modul 4:

Skap engasjement

Skap engasjement så kundene vil elske å henge med deg.

Les mer...

Litt ekstra og litt på siden

Massevis av nyttig ekstramateriale i 3 bonuser

 • Bonus 1 – Se Stellas designoversikt
 • Bonus 2 – Slik bruker Stella Trello
 • Bonus 3 – Slik bruker Stella kalenderen
X

Bonusene i kurset

1 års tilgang

Jepp, kurset er ditt i et helt år. Kursportalen og alt kursmaterialet er online. Se kurset så mange ganger du vil, når du vil og hvor du vil.

Teknisk trening

Videotutorials som viser steg for steg hvordan du bruker en rekke ulike markedsføringsverktøy.

Gruppecoaching

Dukker det opp spørsmål underveis i kurset som du ikke får besvart i leksjonene er det ikkeno stress! I de 4 spørretimene kan du spørre om alt du lurer på tilknyttet kurset og du vil også få ekstra input i form av å høre de andre deltakernes spørsmål og svar.

Facebooknettverk

Egen facebookgruppe for kursdeltakerne der du kan bygge opp et nettverk, få hjelp og støtte og diskutere strategier.


Hey, jeg er Stella

Strikkedesign er min superpower og Stella Charming er mitt superheltnavn.

Født og oppvokst på Grünerløkka i Oslo har jeg har elsket bydelen fra den gangen den ble kalt ”Grønneløkka” (med ordentlig østkantdialekt) og en bruktbil kostet mer enn en leilighet her, til hipsterhype og kafeer breddfulle av livsnytere i alle aldre.

Stella Charming ble til i begynnelsen av 2012 etter at jeg takket for meg etter 4 år som designer (og altmuligkvinne) i Du store alpakka. Jeg har designet nærmere 200 design og har solgt tusenvis av oppskrifter til strikkeentusiaster over hele verden.

Selg med suksess het opprinnelig Selg dine strikkeoppskrifter og var en bonus til onlinekurset Bli strikkedesigner, der jeg ville dele noen tips og triks med ferske designere. Ettersom min kunnskap om salg og markedsføring økte, og jeg tok i bruk strategier som gjorde at min omsetning økte med flere hundre prosent fra måned til måned, vokste bonusen til å bli et kurs i salg og markedsføring. Et businesskurs som skal ta deg fra famling og usikkerhet til økt salg, selvsikkerhet og suksess.

Jeg er en evig student som elsker å lære og jeg har mange interesser. Når jeg ikke jobber vil du sannsynligvis finne meg med nesa i en bok, eller klønete opptatt med å lære en ny kreativ teknikk (siste teknikk ut er veving!) eller et nytt språk (akkurat nå er det italiensk jeg koser meg med). Jeg elsker å leke og terrengsykling og Hoop Dance er blant mine favoritter.

Jeg tror på at det er suksess nok i verden til alle, men med kunnskap og en stor porsjon pågangsmot er sjansen for suksess så mye større. Jeg tror på at det er suksess nok i verden til alle, men med kunnskap og en stor porsjon pågangsmot er sjansen for suksess så mye større.

Stella

Alt er online

Se kurset når du vil, hvor du vil.

Alt kursmaterialet er online og du kan se leksjonene akkurat når det passer for deg. Alle hjelpearkene, oppgavene og video-PDF-ene er nedlastbare, så du kan se alt sammen også når du er offline og fordi alt er nedlastbart er det ditt for livet. Til og med spørretimene kan du se i opptak når det passer for deg.

Ofte stilte spørsmål

Dette kurset passer for deg som

 • Selger håndarbeidsoppskrifter på nett (strikking, hekling, hakking, pjoning, nålebinding, brodering, veving ... Er det laget med garn er dette kurset for deg!)
 • Ønsker å begynne å selge håndarbeidsoppskrifter på nett
 • Passer til en av kategoriene over og vil lære mer om salg og markedsføring
 • Vil selge mer enn du gjør i dag
 • Liker å lære nye ting
 • Vil ta ansvar over egen business og egen suksess

Dette kurset passer ikke for deg som

 • Ikke selger håndarbeidsoppskrifter og ikke har planer om å begynne med det
 • Allerede er ekspert på salg og markedsføring på nett
 • Ikke liker å lære nye ting
 • Ikke vil ta kontroll over egen business og egen suksess

7 dager fra kursstart

Dette får du

 • Hele onlinekurset Selg med suksess fordelt på 4 moduler
 • Bonuser
 • Teknisk trening
 • Medlemsskap i kursets Facebookgruppe
 • 6 spørretimer der du kan spørre om alt du lurer på relatert til kurset
 • 1 års tilgang til kursportalen


Kurset Selg med suksess har vært den avgjørende faktoren for min fremgang i økt salg av oppskrifter. I fjor strevde jeg med salget, men etter at jeg fulgte opplæringen og rådene til Stella har salget skutt i været. I løpet av bare en måned har jeg solgt for like mye som hele fjorårets salgsresultat av enkeltoppskrifter.

Jeg har fått god oversikt over hvilke verktøy man kan bruke i salg via internet. Ikke minst har jeg begynt å få verdifull kontakt med mine kunder både via e-post og i facebook-gruppen min, i det jeg har fokusert mer på dem og deres behov.

I år har jeg også fått satt reelle mål for fremdriften videre, og ser hva som er mulig å få til. Kurset har gitt meg styrke og nytt mot til å fortsette med det jeg brenner for; å lage oppskrifter som mange kan få glede av. Kurset Selg med Suksess er et spesialtilpasset businesskurs for oss som designer med garn og ønsker å selge våre oppskrifter. Stella er en fantastisk kursholder som fremlegger temaene på en pedagogisk og lettforståelig måte. Jeg anbefaler Selg med Suksess på det aller varmeste!

Mona Ellefsen