Kjøpsvilkår

Priser og betaling

Priser på varene er oppgitt inklusive moms. I handlevognen vises totalprisen inklusive alle avgifter, moms, frakt og eventuelle betalingsgebyr.

Angrerett

Kunden har 14 dager angrefrist på alle varer kjøpt hos Stella Charming (stellacharming.no), men angreretten  oppheves i det øyeblikk nedlasting igangsettes, ihht kjøpsloven. Nedlasting igangsettes idet det trykkes på en av nedlastingslenkene. Dersom du ønsker å benytte angreretten må du sende en e-post til design@stellacharming.no innen 14 dager fra kjøpsdato. Å ikke laste ned oppskriften innen 14 dager er ikke gyldig benyttelse av angreretten, og nedlasting er fortsatt tilgjengelig etter de første 14 dagene.

Levering

Når du handler hos Stella Charming kan du laste ned oppskriften direkte fra kvitteringssiden du kommer til etter at kjøpet er gjennomført og du vil du få tilsendt en e-post automagisk med lenke til din(e) nedlastbare fil(er). Normalt tar dette maks noen få minutter. Det er ingen tidsfrist på å laste ned oppskriften, men det anbefales at du laster ned og lagrer filene på et trygt sted så fort som mulig så du er sikker på at du har dem en gang for alle.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *